Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/vurigbe/public_html/includes/menu.inc).

Voor kinderen

Kinderen zijn welkom bij elke vuurloop, we besteden er graag aandacht aan.

Kinderen worden meestal aangetrokken tot vuur.

Heel fijn is het als wij volwassenen hun die relatie kunnen laten houden.

Vuurlopen is voor kinderen vaak een intens en toch ook vanzelfsprekend gebeuren. Net als de volwassenen zullen kinderen de uitnodiging krijgen om werkelijk te luisteren naar hun lichaam (weliswaar verwoord in kindertaal) of ze wel of niet over het vuur kunnen lopen. Kinderen die vuurlopen worden meestal als vanzelf opgeladen door het vuur, en willen vele keren over het pad heen gaan, ook dansen en huppelen hoort bij hun arsenaal.

Als je graag een vuurfeest geeft voor je kind of kinderen, bij welke gebeurtenis ook, dan kunnen wij dat organiseren. Wanneer ouders niet meedoen of niet aanwezig zijn, vragen we wel om een schriftelijke toelating. Kinderen kunnen vanaf 7 jaar deelnemen aan een vuurloopgebeuren.

Voorbeelden van feesten waarbij we vuurlopen georganiseerd hebben :

lentefeest, 14-jarigenfeest, kampeinde.

Tot nu toe, alle kinderen die ik over het vuur heb mogen leiden, hebben het als erg bijzonder ervaren en halen er kracht uit voor hun leven.

De eerstvolgende vuurloop voor kinderen met gezin gaat door in oktober 2018

Wens je graag een aanvraag te doen? Vul dan onderstaande gegevens in

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op