Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/vurigbe/public_html/includes/menu.inc).

Vuurloop teambuilding

Een vuurloop is een gebeuren dat je enerzijds echt doet om je eigen innerlijke kracht te versterken, anderzijds kan de groep waarmee je het doet samen deelgenoot zijn van het hele intense, en ook speciale gebeuren. Als een team werkelijk klaar is om de vuurloop aan te gaan, kunnen er verschillende mogelijkheden geactiveerd worden :

een traject van eigen innerlijk leiderschap : je beslist in het hier en nu wanneer het jouw moment is om het vuurpad te bewandelen ; je wordt je eigen gedachten/angsten "te vriend" ; je kiest ervoor om je "te verbinden" met collega's of om je deel te weten van de groep ;

een traject van duo's, trio's, groep : je beslist om samen door het vuur te gaan waarbij het vuur staat voor een opdracht die te doen is ; je beslist om naar elkaar toe te bewegen waarbij het vuurpad de weg is, een weg van kracht, die energie geeft aan de wandelaar ; je beslist om "met elkaar feestje te bouwen" terwijl je door het vuur gaat.....

Voor welk traject je ook kiest, een vuurloopgebeuren heeft een indruk in je geheugen maar vooral ook in je lichaam.

Elke groep zijn eigen vuur !

Tijdens het opbouwen van de vuurstapel groeit de samenhorigheid in de groep. Elke groep zal door zijn samenstelling de vuurstapel anders gaan leggen, waardoor het vuur op zijn eigen wijze zal branden. Op zich is dat al een prachtig schouwspel.

Elke groep zijn eigen krachten !

Om over vuur te wandelen is er niets nodig tenzij je volle aanwezigheid bij het gebeuren. Met aanwezigheid bedoelen we klaar, paraat, en betrokken. Het voordeel van vuur is dat het die kracht in je opwekt. Zo kan een team dat eerder "slapend" is alerter worden, een team dat eerder zenuwachtig of niet gefocust werkt, aangesproken worden op samen in één richting te kijken/stappen/werken.

De voorbereiding geeft kracht en rust !

Afhankelijk van de doelstelling die de groep heeft met het vuurlopen, wijzigt de voorbereiding op de vuurloop. Zo zal een team dat graag aan 'samen steviger worden' werkt, baat hebben aan meer tijd bij elkaar. Een team dat een opkikker krijgt, kan dan eerder korter bij elkaar zijn. Basis in het geheel is dat de mensen het wel met elkaar willen aangaan. Als dat er niet, of nog niet is, kan er ook een langere toewerking zijn naar het vuurlopen. Ook deze begeleiding kunnen we op ons nemen. We zijn vertrouwd met het begeleiden van processen, van één tot verschillende dagen. Ook samenwerking met andere bedrijfstrainers behoort tot de mogelijkheden.

Extra's

We maken, afhankelijk van de doelstelling bij het vuurloopgebeuren, soms gebruik van hulpmiddelen. Deze zijn bijvoorbeeld glasloop, pijlen breken, betonijzer breken, vertrouwensoefeningen waarbij vallen en opvangen. We zoeken en puzzelen met je mee tot het geheel mooi af is en meegaat met de drive binnen de groep, en de doelstelling die je wenst te bereiken.

Als een van deze activiteiten je aanspreekt om zonder een vuurloop te organiseren, zijn we ook hiertoe helemaal aanspreekbaar.

Voor info en offertevragen, info@vurig.be of Syntia 0473214615

Na persoonlijk overleg welke formule het beste bij jullie aansluit, zal er een prijsofferte worden opgemaakt.